Навіщо класти лід у пралку: спробуйте і більше не уявите життя без цього

Читать на русском
Автор
7740
Лід
Лід. Фото Pixabay

Лише кілька кубиків льоду зроблять ваше життя простіше

Усім подобається, коли їх одяг виглядає охайно, але рутина, яка пов’язана, наприклад з її прасуванням, навряд чи кому може приносити задоволення. На щастя, для цієї справи існує безліч лайфхаків, які спрощують життя.

Однією з незвичайних порад для цього поділився сайт Parentcircle.

Якщо ви ставитеся до того типу людей, які просто ненавидять м’ятий одяг, настав час радіти. Лайфхак із кубиками льоду гарантує, що на вашому одязі не залишиться складок.

Як це працює

Все, що вам потрібно зробити, це взяти три-чотири кубики льоду і кинути їх у сушарку або в стиралку в режимі "сушіння" разом із пом’ятим одягом. Дайте сушарці попрацювати близько 10 хвилин. Результат – одяг без складок. Кубики льоду розтануть усередині сушарки, створивши вологу та ефект пари, який розгладить складки на одязі.

Після того, як ви переконаєтеся в результаті, ви не захочете більше витрачати свій час на прасування.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що розвіяний міф про користь горілки в пральній машинці і чому багато хто робить велику помилку. Вважається, що напій із високим вмістом алкоголю позбавляє неприємного запаху білизну.

Також ми повідомляли про те, як звільнитися з одягу, якщо заїла блискавка. 3 поради на всі випадки життя. Всі вони досить прості та стануть у нагоді як дорослим, так і дітям.