Як зберегти на телефоні фото та відео з інстаграму: хитрі трюки для обходу захисту

Читать на русском
Автор
Соцмережа не дозволяє відкрито зберігати файли собі на телефон
Соцмережа не дозволяє відкрито зберігати файли собі на телефон. Фото iphones.ru

Кілька способів, які можуть значно полегшити вам життя

Усі, хто час від часу користується інстаграмом, знають, що з цієї соцмережі не вдасться просто так завантажити якийсь контент. Вільно користуватися можна лише власними фото та відео. Решта належить авторам публікацій — за винятком тих матеріалів, на які поширюється вільна ліцензія Creative Commons CC0 (Public Domain) та CC BY (Attribution).

Однак, якщо вам дуже потрібно завантажити на свій телефон якусь фотографію чи відеоролик з інстаграму, маємо хорошу новину: зробити це цілком реально. Профільний сайт naandroidi ділиться відразу кількома способами, які з цим допоможуть.

Зберегти фото, переславши у Telegram

Один із найпростіших способів зберегти собі фото з інстаграму передбачає використання месенджера Telegram, а саме відправлення повідомлення з фото:

  1. Просто відкрийте картинку, яку хочете завантажити, та натисніть на три крапки у правому верхньому кутку.
  2. Виберіть "Копіювати посилання" і надішліть його самому собі або комусь із друзів у Telegram (свій акаунт можна знайти через пошук контактів по ніку, перед іменем користувача ставиться знак @).
  3. Відкрийте повідомлення в Telegram і натисніть на три точки у верхньому правому кутку.
  4. Виберіть у меню, що з’явилося, "Зберегти в галерею".

Цей спосіб неймовірно простий, але не ідеальний. Річ у тім, що якість зображення, яке ви завантажуєте таким чином, буде нижчою за початкову.

За допомогою ботів Telegram

Ще одним популярним способом завантаження фото з інстаграму є спеціальні боти, які дозволяють зберігати текст, фото та відео з публікації. Найпопулярніші: @instasavegrambot та @Instatube_bot.

Для завантаження фото:

  1. Знаходимо одного з ботів у Telegram, відкриваємо з ним чат і натискаємо "Старт".
  2. Далі потрібно відкрити інстаграм і відправити роботу посилання на пост, картинку чи відеоролик з якого ви хочете дістати.
  3. Бот надішле вам потрібний файл, а ви зможете зберегти його собі на телефон.

Спеціальні програми

У магазині Play Маркет можна знайти чимало всіляких програм, які допоможуть зберегти фото та відео з інстаграму. Найпопулярніші з них:

  • QuickSave
  • FastSave
  • Downloader for Instagram

Користуватися спеціальними програмами для завантаження контенту з інстаграму дуже просто: відкриваєте соцмережу, копіюєте потрібне посилання, вставляєте його у пошуковий рядок програми і натискаєте "Завантажити". Вже за кілька секунд фото чи відео опиниться у вашій галереї на смартфоні.

Скриншот екрана

Найбільш очевидний спосіб збереження фото на телефон. Достатньо просто відкрити потрібне фото та зробити знімок екрана, а потім обрізати рамки. Це можна зробити як відразу, так пізніше — вже у галереї.

Раніше ми розповідали про найпростіші способи обійти захист на смартфоні, якщо ви забули свій PIN-код. Пропонуємо вам скористатися одним із трьох методів, які стануть в пригоді у такій ситуації.