Попрощайтеся з неприємними запахами у шафі завдяки одному інгредієнту: хитрий трюк

Читать на русском
Автор
12906
Як позбутися неприємного запаху в шафі — лайфхак
Як позбутися неприємного запаху в шафі — лайфхак. Фото pexels.com

Перевірений спосіб, який усуне будь-які запахи та вологість

Коли одяг та взуття зберігаються у приміщенні без належної вентиляції, не дивно, що у ньому з’являються неприємні запахи. І просто відкрити шафу "на провітрювання" недостатньо, щоб викоренити цю проблему. Що ж робити?

Будьте впевнені, є простий і геніальний засіб для усунення неприємних ароматів у шафі, пише santeplus. І ваш союзник у цій справі — рис. Багато хто про це не знає, але ця крупа — справжня секретна зброя проти вологості: рис швидко її вбирає і таким чином захищає одяг від неприємних запахів.

Як позбутися неприємного запаху в шафі

Хитрість дуже проста: покладіть зерна рису в кілька мішечків з тканини, що дихає, і покладіть їх у кутку шафи, ящиках та інших місцях, де ви зберігаєте одяг. Таким чином, рис вбере будь-яку присутню вологу, і ваша білизна залишиться в цілості та безпеці. Тільки не забувайте міняти рис раз на два тижні.

Крім цього, у пакетики з рисом можна додати кілька крапель ефірної олії (з ароматом на ваш вибір). Таким чином, щоразу, коли ви відкриватимете шафу, звідти виходитиме дуже приємний запах.

Раніше "Телеграф" розповідав, як подолати запах затхлості в будинку. Виявляється, зробити це можна за допомогою звичайного апельсину.