Налийте пиво в сковороду та вирішіть одну з найпоширеніших проблем на кухні: хитрий трюк

Читать на русском
Автор
444162
Навіщо наливати пиво в каструлі та сковорідки — лайфхак Новина оновлена 01 березня 2023, 12:07
Навіщо наливати пиво в каструлі та сковорідки — лайфхак. Фото pexels.com

Ця порада змінить ваше повсякденне життя

Пиво – це дуже популярний алкогольний напій у всьому світі. Хто б міг подумати, але цей напій не тільки хороший "компаньйон" футбольного матчу або "помічник" розслабитися після роботи, він також дуже корисний для очищення каструль і сковорідок від забруднень.

Виявляється, пиво здатне усунути досить складну та поширену проблему, з якою стикалася кожна домогосподарка. Напій допоможе швидко видалити затверділий жир зі сковорідок, пише santeplus.

Навіщо наливати пиво в каструлі та сковорідки?

Крім ячменю та хмелю, пиво також містить натуральні кислоти, здатні ефективно розчиняти будь-які забруднення. Тому використовуючи пиво при очищенні каструль і сковорідок ви можете не переживати, що вам доведеться бити посуд — жир і бруд зникнуть прямо на очах.

Що потрібно зробити: налийте пиво в каструлю або сковорідку і залиште їх на якийсь час замоченими в цьому напої. Через 15 або 20 хвилин очистьте кухонне начиння як завжди. Компоненти пива допомагають дуже легко розпушити осад, що накопичився.

Раніше "Телеграф" розповідав, як очистити духовку від жиру та плям лише за 5 хвилин. Все, що потрібно для прибирання, можна легко знайти вдома. А також ми писали, за допомогою якого простого засобу можна відмити мікрохвильову піч та прибрати неприємний запах.