Названо неочікуваний засіб, який не дасть вашій морозилці наморожувати лід

Читать на русском
Автор
Зайвий лід не тільки заважає, а й псує техніку
Зайвий лід не тільки заважає, а й псує техніку. Фото techforhome.ru

Найпростіший лайфхак, доступний кожному

У старих моделях холодильників, не обладнаних системою No Frost, часто виникає проблема із появою зайвого льоду у морозильній камері. Це змушує власників переплачувати за електроенергію і частіше розморожувати агрегат, щоб його прибрати.

На жаль, не всі знають, що існує один простий лайфхак, який вмить вирішить цю проблему. Якщо правильно розморозити морозильну камеру й обробити її одним доступним засобом, лід більше не намерзатиме на стінках. Що саме потрібно робити, розповідає tintelekt.com.

Як швидко розморозити морозилку

  • Можна поставити у вимкнений холодильник тазики або пляшки з гарячою водою, закрити дверці й трохи зачекати, регулярно змінюючи воду на гарячу і підтираючи калюжі.
  • Можна пирскати на стінки морозилки гарячою водою прямо з розпилювача — так лід швидко розстане. Головне — вчасно витирати калюжі.

Як зробити, щоб у морозилці не утворювався лід

Після того, як холодильник повністю розмерзся, промиваємо морозилку розчином із оцтом (щоб там не утворювалася цвіль), а тоді проходимося зверху нашим секретним засобом. Йдеться про звичайний гліцерин, який можна придбати у будь-якій аптеці. Кілька крапель наносять на ватний диск і гарненько розтирають по всій внутрішній поверхні камери. Повторювати таку процедуру варто хоча б раз у пів року.

Раніше ми розповідали, навіщо тримати мокрі газети в холодильнику. Нарешті розкрито бабусин секрет, який багато кому не давав спокою у дитинстві. Виявляється, це геніальне рішення поширеної проблеми.