Як підібрати шкарпетки свого розміру за пару секунд: маловідомий лайфхак

Читать на русском
Автор
9487
Шкарпетки
Шкарпетки

Підібрати потрібний розмір насправді простіше, ніж здається

Багато людей купують шкарпетки не зважаючи на розмір і часто помиляються. Хоча це може здатися не настільки критичною проблемою, проте фахівці-подологи попереджають, що такі "промашки" загрожують розвитком низки проблем.

Як говориться в матеріалі Уніан, насправді визначити потрібний розмір не складе особливих труднощів і для цього навіть не доведеться прикладати носок до ступні.

Зазначається, що пологи рекомендують не орієнтуватися за розміром, який вказаний на упаковці, а скористатися простим лайфхаком. Все що для цього потрібно, це взяти шкарпетку та обернути її навколо стисненого кулака. Якщо це вдається зробити так, щоб без розтягування кінчик носка зіткнувся з п’ятою, цей розмір вам підходить.

Фахівці вказують, що неправильний розмір носка загрожує виникненням мозолів, вростанням нігтів і навіть деформацією пальців. Особливо проблема є актуальною для дітей, які можуть навіть не усвідомлювати, що відчувають дискомфорт.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, як без особливих зусиль почистити біле взуття від забруднень у домашніх умовах і без дорогих засобів.