Всього три інгредієнти і найбрудніша духовка буде виглядати як нова (відео)

Читать на русском
Автор
16832
Три продукти забезпечать ідеально чисту духовку
Три продукти забезпечать ідеально чисту духовку. Фото Getty Images

Відмінний спосіб усунути забруднення за 30 хвилин без "хімії"

Кожен знає, яким непростим завданням є чищення газової плити. Особливо важко впоратися з жирними та засохлими забрудненнями в духовці та на скляних дверцятах. Щоб ідеально очистити всередині духової шафи, необов’язково використовувати побутову хімію.

Вихід із цієї ситуації знайшла блогерка Кейт у TikTok. Всього за 30 хвилин і без будь-яких зусиль очистити духовку допоможуть лише три натуральні компоненти — харчова сода, рідке мило і звичайна вода.

Як почистити духовку від жиру та накипу

Заповнюємо миску гарячою водою і ставимо в духовку на 30 хвилин за температури 220 градусів. Після того як духовка вже охолоне, позбавляємося продуктів, що пригоріли, жиру або накипу. Робимо це за допомогою 1 ст. л. харчової соди та 1 ст. л. рідкого мила: змішуємо інгредієнти та наносимо суміш на дверцята та стінки духовки. Закриваємо дверцята і даємо всьому охолонути, потім беремо губку і протираємо нею духовку. Бруд так і відвалюватиметься!

@my_plastic_free_home #ecofriendly #ecotips #sustainablehacks #sustainabilitytiktok #lowwastetips #ecotipstiktok #organisemylife #ecohacks #cleaningtips #noharshchemicals #ovencleaning #greencleaning #ecocleaning ♬ original sound - Kate

Раніше "Телеграф" розповідав, як легко і без особливого клопоту почистити духовку до ідеального стану. Вам знадобиться лише один компонент.