Простий трюк, який допоможе позбутися неприємного запаху в салоні авто

Читать на русском
Автор
1110
На замітку автовласникам
На замітку автовласникам. Фото Freepik

Два бюджетні варіанти, які врятують вашу машину від небажаних ароматів

Власники автомобіля час від часу стикаються з неприємною проблемою — появою сторонніх запахів у салоні авто. Усунути їх часом дуже непросто, адже обшивка салону прекрасно вбирає різні аромати, зокрема, і дим від цигарок. Один освіжувач тут вже не допоможе.

Проте, якщо йому на допомогу покласти у салон ще одну цікаву річ, неприємний запах можна буде легко побороти. Кількома перевіреними методами ділиться сайт META.

Як прибрати неприємний запах у салоні авто

На підмогу прийдуть звичайні чайні пакетики. Просто покладіть кілька штук у бардачок. Найкраще при цьому підійде чорний чай, адже його запах дуже насичений і швидше пошириться по салону. А от трав'яний чай додасть літніх ноток і навіть може підняти вам настрій.

Якщо цей спосіб видається вам надто простим і його ефективність викликає сумніви, то спробуйте дещо "серйозніше": зробіть ароматизатор для машини своїми руками. Вам знадобиться баночка з кришкою, яку на ⅔ наповнюють содою, а потім додають в неї кілька крапель пахучої ефірної олії. Запах варто обирати собі до смаку, адже не всі ефірні олії однаково добре сприймаються різними людьми. Закрийте баночку і струсіть вміст, щоб олія і сода змішалися. Після цього виріжте коло з картону, діаметр якого має бути як в кришки від банки з саморобним ароматизатором. Приклейте це картонне коло скотчем — замість кришечки, і зробіть кілька отворів. От і все — готово!

Раніше ми розповідали, як швидко позбутися неприємного запаху у холодильнику. З цим допоможе популярна спеція, яка знайдеться на будь-якій кухні і яка здатна нейтралізувати різні запахи.