Як випрати ковдру, яка не влазить у пральну машину: лайфхак від хитрих француженок

Читать на русском
Автор
10986
Випрати важку ковдру не складе труднощів
Випрати важку ковдру не складе труднощів. Фото gorodovoy

Хитрі господині у Франції давно використовують інший спосіб

Прання важкої ковдри багатьом господиням приносить одні випробування. Звичайно, пральна машина — корисний винахід у сучасному світі, проте навіть вона не впорається з великою ковдрою з простої причини — вона просто туди не влізе, а руками прати таку громіздку річ ще важче.

Для розв'язання цієї проблеми досвідчені француженки вже давно вигадали свій спосіб, пише ukr.media. Як ефективно випрати ковдру без допомоги пральної машинки, читайте в матеріалі нижче.

Як випрати ковдру у ванні

Набираємо у ванну гарячу воду, додаємо пральний порошок або гель для прання та замочуємо в цьому розчині ковдру на чотири години. Потім у гумових чоботях або босоніж тупцюємо прямо по речі, час від часу перевертаючи її. Полощемо ковдру тим самим способом. Міняти воду достатньо три чи чотири рази. Після цього прямо у ванні ставимо табурет, на який кладемо мокру ковдру, щоб стекла вода. Сушимо річ як завжди.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати гель для прання із бюджетних інгредієнтів. Потрібно всього три доступні компоненти, які продаються в будь-якому магазині.