Душевні привітання з днем народження чоловікові: іменинник буде зворушений до сліз

Читати російською
Автор

Привітайте чоловіка з днем ​​народження за допомогою цих зворушливих привітань

Коли приходить час привітати чоловіка з днем народження, не завжди вдається підібрати гарні та потрібні слова. Імениннику хочеться побажати чогось особливого, а не просто здоров’я, кохання та щастя.

Щоб ви не гаяли час на пошуки відповідних побажань, "Телеграф" зібрав в одну добірку зворушливі привітання з днем народження чоловікові.

  • Вітаю з чудовим святом, днем народження! Бажаю підтримувати вигляд сильного, статного, мужнього, красивого чоловіка, що завжди доводить справи до кінця. Не сумуй, якщо обраний тобою шлях виявиться важким і тернистим, адже ти завжди зможеш його подолати. Нехай здійснюються всі потаємні бажання, кожен день буде багатий на добрі події та наповнений яскравими фарбами. А серед колег та друзів завжди будь чудовим співрозмовником і людиною, переповненою авантюрою та великою кількістю ідей!
  • Зараз дуже багато слів крутиться у мене в голові, але повторюватись із тими, хто вже сказав свої привітання не хочу. Загадай те, чого ти хочеш, але нікому не кажи. Це буде твій секрет. І все обов’язково здійсниться. Нехай не тільки келих гарного напою тобі підіймає настрій. А голова паморочиться тільки від щастя. У доброї людини завжди та все має бути добре! Будь щасливий. З Днем народження!
  • Ніколи не дозволяй рокам, які додають тобі мудрості та життєвого досвіду, заважати вчиненню необдуманих та спонтанних вчинків. Саме вони дарують відчуття щастя. Ніколи не дозволяй оточуючим, які складають твоє коло спілкування, впливати на твою думку. Саме вона виділяє тебе із натовпу. Ніколи не дозволяй негараздам, які виховують у тобі терпимість і мужність подолати їх, розчарувати тебе в житті. Живи з розумом і будь щасливий!
  • Залізного здоров’я, широких можливостей та невичерпних сил бажаємо в день народження! Нехай у житті тебе п’ятами переслідує успіх і ніколи не відстають успіх і добра доля. Бажаємо лише приємних турбот, великого достатку. Завжди сміливо йти вперед, до своїх бажань та цілей. Лови кожен позитивний момент і насолоджуйся ним.
  • Сьогодні перед тобою відкриваються нові сторінки у твоїй долі та тобі надається унікальна можливість втілити в життя свої найвдаліші плани та заповітні мрії. Прийми найдобріші побажання міцного здоров’я, усміхненого настрою, безхмарного щастя, безмежного кохання, невичерпного добробуту, щирих та вірних друзів!

Душевні привітання з днем народження для чоловіка

  • Ну що ж, ось і настав день, коли ти став на рік старшим. Звичайно не дуже приємно, але відкрию тобі секрет, в якийсь із таких днів доведеться сказати "Привіт, старість!" Але це завжди залежить від людини, а тобі це ще не скоро світить. Тому що ти той, хто своєю присутністю дарує радість, веселощі та сміх оточуючим. А всім відомо, сміх продовжує життя. Тому бажаю тобі залишатися такою ж життєрадісною, відкритою і яскравою людиною. Нехай із роками здоров’я додається, а старість віддаляється!
  • Нехай життєвий шлях буде для тебе прямим і гладким. Нехай сили тебе ніколи не покидають, ніколи не оминає удача стороною. Зоряне небо нехай малює тобі карти твоїх майбутніх перемог, а річки добра течуть у твій дім і благословляють твоїх рідних. Бажаю, щоб ніяке нещастя не могло торкнутися твоїх коханих і тебе. Бажаю, щоб надіями, що справдилися, наповнювалися твої дні. Бажаю кохання, щастя та стійкості. З Днем народження!
  • З Днем народження! Бажаю, щоб ти залишався таким самим енергійним і невтомним, як зараз, і продовжував насичувати своє життя новими яскравими враженнями та досягненнями! Нехай усі твої мрії збуваються і тебе оточують люди, що будуть любити тебе і дбати про тебе, а подарунки сьогодні будуть такими, що ти будеш щасливий, навіть не глянувши на цінник!
  • Сьогодні твій день, нехай він започаткує насичений, повний приємних подій рік. Бажаю, щоб ти не встигав вигадувати мрії, як вони тут же збувалися і приносили щиру насолоду. Нехай у старості тобі подадуть склянку пива разом із сушеною рибкою, і щастя буде забезпечене! Ну і, звичайно, куди без таких важливих моментів як любов, здоров’я та поступливі діти.

Також не забудьте вибрати барвисту листівку з днем народження для чоловіка.