Сморід із холодильника зникне за лічені години: топ-3 натуральні поглиначі запахів

Читать на русском
Автор
28514
Бюджетні лайфхаки для економних господинь
Бюджетні лайфхаки для економних господинь. Фото Andrey Popov

Простіше не буває

Часто трапляється, що у холодильнику без будь-якої видимої причини починає утворюватися неприємний запах. Прибрати його можна, швидко розморозивши холодильник та морозилку і добре їх вимивши. А можна впоратися з проблемою і без необхідності розморожування агрегата.

Для цього у холодильник потрібно помістити один із натуральних поглиначів запаху. Телеграм-канал "СОДа" пропонує аж три доступних варіанти, які допоможуть виправити ситуацію без зайвих зусиль.

Апельсин

Нам потрібна буде свіжа шкірка апельсина або будь-якого іншого цитрусу. Шматочки просто розкладають на полицях і дверцятах й час від часу замінюють на свіжі.

Спирт

Допоможе і чашка, в яку наливають близько 100 мл спирту і поміщають на одну з полиць холодильника. Вона має простояти там цілу ніч, а вже вранці від неприємного запаху не залишиться і сліду.

Лимон та сода

Дуже добре зарекомендував себе і цей метод. Беремо розрізаний на кільця і посипаний харчовою содою лимон, кладемо на тарілку й поміщаємо її у холодильник. Результат з’явиться приблизно за 12 годин.

Раніше ми розповідали, як швидко впоратися із засміченням у раковині. Допоможуть кілька бюджетних засобів, які обов’язково знайдуться у вашому домі або ж їх можна придбати у найближчому магазині.