Від стійких плям жиру та пригару на сковороді не залишиться і сліду: бабусині поради

Читать на русском
Автор
625
Як очистити сковороду від жиру та нагару
Як очистити сковороду від жиру та нагару. Фото pexels.com

Цей трюк дуже ефективний та економічний.

Очищення каструль і сковорідок може бути виснажливим завданням, тим більше, що рідина для миття посуду іноді не видаляє жир і нагар на цьому посуді. На щастя, є один дуже ефективний і екологічний засіб, який розправиться з цією проблемою за лічені хвилини.

Відмінною альтернативою мийному засобу є харчова сода, пише santeplus. Цей незамінний продукт для догляду за будинком дасть вам чудові результати.

Як очистити сковороду від жиру та нагару

Завдяки абразивним і дезінфекційним властивостям, харчова сода не тільки змусить вашу сковороду сяяти, а й допоможе позбавитися від стійких слідів приготування їжі. Як використовувати цей білий порошок?

Щоб скористатися цим трюком, вам знадобиться харчова сода та яблучний оцет. Комбінація цих двох інгредієнтів очистити будь-який бруд, що застряг на сковороді. Посипте посуд тонким шаром білого порошку, а потім рясно полийте оцтом. Залишіть цю суміш діяти протягом однієї хвилини. А після промийте начиння холодною водою і протріть серветкою з мікрофібри.

Раніше "Телеграф" розповідав, для чого досвідчені господині варять ложки та вилки з нержавіючої сталі. Цей лайфхак допомагає позбутися головної проблеми нержавіючої сталі.