Ваші вікна сяятимуть і блищатимуть: простий і не стомлюючий спосіб миття віконних рам

Читать на русском
Автор
Як відмити віконні рами до блиску
Як відмити віконні рами до блиску. Фото pexels.com

Вам знадобиться натуральний, недорогий та екологічний засіб з вашої кухні

Займаючись домашнім господарством, багато людей нехтують очищенням віконних рам. Однак на цій пластиковій поверхні накопичується багато пилу та бруду. Згодом він навіть жовтіє та псує загальний вигляд вікна. На щастя, є відмінний спосіб, як швидко та легко очистити і рами.

Відмінний засіб, який допоможе очистити віконні рами — це оцет, пише santeplus. Цей побутовий продукт є ідеальним союзником для швидкого видалення жовтих слідів та важкодоступних залишків бруду.

Як відмити віконні рами до блиску.

Завдяки здатності оцту плями ви можете попрощатися з жовтими плямами, і ваші вікна будуть сяяти чистотою. Щоб оптимізувати його ефективність, ви повинні змішати його з певними інгредієнтами, які, швидше за все, вже є у вашому домі.

  1. Змішайте 1/3 склянки оцту, 1 склянку води, кілька крапель засобу для миття посуду та 2 столові ложки лимонного соку.
  2. Перелийте розчин у пляшку з розпилювачем.
  3. Добре струсіть пляшку, перш ніж розпорошувати розчин на віконні рами. Залиште на кілька хвилин і обережно протріть поверхню чистою губкою.
  4. Після цього протріть ділянку вологою тканиною, щоб видалити надлишки цього засобу.

Раніше "Телеграф" ділився й іншими корисними лайфхаками, які стануть вам у пригоді. Наприклад, ми розповідали, навіщо натирати праску зубною пастою : ефект від цього лайфхака вас приємно здивує. А також ми писали, який копійчаний засіб допоможе швидко позбутися засмічення труб.