Допоможе горілка: як зробити унітаз знову білим і чистим

Читать на русском
Автор
24435
Повернути унітазу початкову білизну допомагає горілка
Повернути унітазу початкову білизну допомагає горілка. Фото freepik.com

Лайфхак для тих, хто не хоче витрачати час на прибирання

Не всі знають, але горілка — це відмінний засіб від багатьох забруднень, які чатують на нас у побуті. За допомогою цього міцного напою можна відмінно відмити вікна. До того ж горілка є одним із компонентів підживлення для овочевих культур. Також алкогольний напій допоможе тим, у кого унітаз вкрився жовтизною та вапняковим нальотом.

З цими проблемами не завжди може упоратися навіть дорога побутова хімія. Щоб унітаз знову сяяв, пропонуємо використовувати бюджетний спосіб з горілкою — він ідеально підійде тим, хто не любить витрачатися на хімзасоби і цінує простоту. Після такої обробки унітаз знову буде білим. Про це пише cpykami.

Як почистити унітаз від жовтих розводів і нальоту

Змішуємо разом 1 частину горілки та 5 частин води. Поміщаємо розчин у пульверизатор і наносимо на поверхню унітаза зовні та всередині. Залишаємо засіб на 3-4 години, а краще на ніч. Потім достатньо буде пройтися по оброблених поверхнях ганчіркою та йоржиком, що займе не більше двох хвилин.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому горілку не можна заливати у пральну машинку. Розвінчано міф про користь алкогольного напою проти неприємного запаху.