Розводів не знайдете навіть з лупою: яким напоєм легко відмити вікна від бруду

Читать на русском
Автор
95984
Помийте вікна заваркою
Помийте вікна заваркою. Фото freepik.com

Вікна будуть настільки чисті, начебто вони відсутні у рамі

Після того як ми пропонували відмінний спосіб миття дзеркала зеленим чаєм, настала черга і вікнам. Хто б міг подумати, але цими ароматними напоями можна вимити, виявляється, що завгодно в оселі!

Мити дзеркальні та скляні поверхні заваркою – не нове для досвідчених господинь. Наприклад, за допомогою чаю можна відмити вікна до ідеального стану — стекла будуть настільки чистими і прозорими, ніби їх там і зовсім немає, пише cpykami. І у цьому нам допоможе чорний чай.

Як вимити вікна чорним чаєм

Основний бруд із вікон легко видаляємо за допомогою рідкого господарського або дьогтяного мила. Після цього слід добре відполірувати їх, і в цій справі використовуємо чорний чай, достатньо заварити два пакетики. Заваркою злегка змочуємо ганчірку та натираємо вікна.

Раніше "Телеграф" розповідав, як за допомогою горілки почистити унітаз від жовтизни та вапнякового нальоту. Такий спосіб відмінно підійде тим, хто не любить витрачатися на хімзасоби та цінує простоту.

Також ми пояснювали, чому горілку не можна заливати в пральну машинку. Розвінчано міф про користь алкогольного напою проти неприємного запаху.