Що потрібно покласти на шафки в кухні, щоб не було пилу та жиру

Читать на русском
Автор
38744
На кухонних шафках ніколи не буде пилу та жиру
На кухонних шафках ніколи не буде пилу та жиру. Фото freepik.com

Ось що потрібно робити раз на 6 місяців

Усі стикаються з неприємною ситуацією на кухні – появою плям та жирних розводів на шафках та плитці. Якщо швидко не усунути забруднення, то з часом ці старі плями стають дедалі важчими для видалення. До того ж верхня частина кухонних шаф швидко накопичує пил.

Щоб уникнути цієї проблеми і позбавитися необхідності регулярно чистити меблі, пише pixelinform, можна покласти газету, але це рішення буде виглядати некрасиво, а папір доведеться міняти щотижня.

Що потрібно робити, щоб на шафках не було пилу й плям

Потрібно взяти постільну білизну, що не використовується, можна простирадла і наволочки. Нарізати на кілька шматків тканини таким чином, щоб кожен шматок міг повністю покрити верхню частину шафки. Перед тим, як покласти тканинний виріб на меблі, слід занурити його в тазик з мильним розчином, використовуючи господарське мило.

Рекомендується покрити всі шафки вологою ганчірочкою. В результаті меблі не будуть припадати пилом і покриватися липким нальотом. Зручність полягає в тому, що тканину не потрібно міняти часто. Це потрібно робити лише раз на пів року.

Раніше "Телеграф" писав, як видалити жирні плями на плитці. Терти нічого не потрібно – жир розчиниться сам, якщо застосувати один спосіб.