Рушники будуть пахнути чудово: з якими двома підручними засобами їх випрати

Читать на русском
Автор
11877
Періть рушники правильно
Періть рушники правильно. Фото Freepik

Кондиціонер для білизни під час прання рушників краще замінити на підручну альтернативу

Після кількох прань рушники втрачають м’якість і стають жорсткішими, а ще нерідко з’являється неприємний запах. Однак є простий спосіб позбавитися смороду, якщо випрати рушники з двома підручними засобами.

Рушники після прання будуть пахнути чудово, лише потрібно замінити кондиціонер для білизни на одну альтернативу. Дієвим лайфхаком поділилося видання Express.

Якщо рушник хоча б один раз не висохнув повністю, довго залишався вологим і мокрим з якихось причин, то одразу ж виникає запах затхлості та плісняви. На щастя, його легко можна усунути за допомогою звичайного столового оцту і харчової соди. А ось без дороговартісних побутових засобів із магазину ви зможете обійтись.

З чим випрати рушники, щоб вони не смерділи? Замість пом’якшувача тканини або кондиціонера для білизни додайте при пранні по одній мірній склянці оцту й харчової соди. Залийте і засипте засоби у відсік пральної машини, що зазвичай використовується для ополіскувача. Після прання вироби стануть пухнастими й матимуть приємний аромат.

Раніше "Телеграф" розповідав, який засіб не можна використовувати під час прання рушників. Через цей продукт тканина стає колючою.