Два простих інгредієнти позбавлять вас від мух у будинку: перевірений лайфхак

Читать на русском
Автор
30775
Мух дуже приваблюють стійкі аромати
Мух дуже приваблюють стійкі аромати. Фото Ілюстративне фото

Саморобна пастка точно відлякає мух

Влітку набридають не тільки комарі та їх укуси, а й настирливі мухи, які залітають через найменшу щілину. Існує безліч спреїв, липких стрічок або інших пасток від мух, але щоб не йти за ними в магазин, можна зробити приманку самостійно.

Для цього способу навіть не знадобляться покупні хімічні препарати виключно натуральні інгредієнти. На порталі Pixel крок за кроком розповіли, як змайструвати пастку, з якої мухи точно не зможуть вибратися.

Для цього вам знадобиться півлітрова або літрова банка, в яку потрібно налити 300 мл оцту та додати трохи рідкого мила. Добре перемішайте всі інгредієнти, щоб утворилася піна.

Далі накрийте горло банки харчовою плівкою або поліетиленовим пакетом і надійно закріпіть (наприклад, резинкою). Далі зробіть кілька дірок в імпровізованій кришці. Вони мають бути такого розміру, щоб могла поміститися муха.

Поставте готову пастку на вікні, і ви будете здивовані, адже жодна муха не зможе пролетіти повз і обов’язково потрапить до неї. Вибратися назад комаха вже не зможе.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, як позбавитися мошкари на відпочинку. Надійні засоби можна знайти прямо у лісі.