Ці два інгредієнти очистять ваш унітаз краще, ніж відбілювач: найпростіша хитрість

Читать на русском
Автор
5764
Засіб зарекомендував себе протягом багатьох років
Засіб зарекомендував себе протягом багатьох років. Фото santeplusmag.com

Економічний та екологічний засіб

Для підтримки ідеальної гігієни потрібно стежити за чистотою ванної кімнати і туалету з використанням відповідних засобів, наприклад відбілювача. Однак більшість людей переоцінюють цей популярний мийний засіб: вони очікують, що він легко видалить весь бруд у туалеті, ідеально відбілить поверхню і додасть приємного блиску, але це не завжди так.

Ось тільки реальність виявляється зовсім іншою. Просто тому, що цей мийний засіб є недостатньо потужним для видалення вапняного нальоту в туалеті, пише santeplus. На щастя, є ефективний і натуральний засіб, здатний дати бажаний результат.

Як чистити унітаз до блиску

Існує саме натуральний очищувач, що складається всього з 2 інгредієнтів, які ідеально впораються із завданням: це оцет та харчова сода. Це рішення особливо підходить для очищення ваших туалетів, а також раковин, ванн та плитки.

Що потрібно робити:

  1. Спочатку посипте унітаз харчовою содою, а через 15 хвилин влийте оцет. Це спричинить хімічну реакцію, яка зруйнує стійкі відкладення вапняного нальоту.
  2. Залиште діяти ще на п’ятнадцять хвилин, потім потріть особливо брудні ділянки спеціальною щіткою і кілька разів спустіть воду.

"Телеграф" писав раніше, навіщо додавати в унітаз використаний чайний пакетик. Господиням підказали цікаву хитрість.