Навіщо класти сіль у пральну машинку: хитрість, яка вирішує важливу проблему

Читать на русском
Автор
72405
Крупна сіль розчиняє вапняні відкладення, залишки мила та бактерії
Крупна сіль розчиняє вапняні відкладення, залишки мила та бактерії. Фото santeplusmag.com

Ви будете вражені бездоганним результатом

Якщо ваша пральна машина завдає вам таких незручностей, як смердюча білизна після прання, не панікуйте і не поспішайте купувати нову техніку. У нас є рішення для вас, і воно, безумовно, набагато простіше, ніж ви уявляєте.

Перше, що варто пам’ятати, що регулярне чищення пральної машини – це ключ до підтримки її у хорошому стані. І крупнозерниста сіль відіграє в цьому процесі дуже важливу роль, пише santeplus. Розбираймось, чим вона корисна.

Навіщо класти велику сіль у пральну машину

Пральна машина з часом покривається різними залишками, брудом та пліснявою, тому що вода та мило застоюються і сприяють розвитку грибків та появі неприємного запаху. Але це легко очистити. Крупнозерниста сіль містить мінерали, здатні видаляти відклади вапна та накипу, що накопичуються всередині барабана і на гумових ущільненнях прання.

І це ще не все: завдяки її дезінфекційним властивостям усередині більше не розвиватимуться бактерії, чорні плями плісняви та неприємні запахи. Результат: продуктивність вашої пральної машини буде збережена, а термін її служби збільшено.

Отже, велика сіль — це простий і ефективний спосіб ретельно очистити пральну машину. Що потрібно зробити:

  1. Почніть з випорожнення барабана пральної машини.
  2. Насипте склянку великої солі всередину.
  3. Запустіть порожній цикл за 90°C. Висока температура ідеально підходить для позбавлення від бактерій та неприємних запахів.
  4. Потім проведіть вологою тканиною по внутрішніх стінках барабана, коли цикл прання завершиться.

Раніше "Телеграф" писав, навіщо в пральну машину класти білий рис. Він чудово вбирає вологу, тому завдяки йому вирішується одна з головних проблем пристрою.