На цей засіб не витратите жодної копійки: як позбутися білого нальоту у ванній

Читать на русском
Автор
Вимити ванну можна без хімії
Вимити ванну можна без хімії. Фото Pexels

Сантехніка буде чистішою за чисте

Ванна, як ніяка інша кімната, постійно потребує ретельного прибирання. На кахельній плитці, змішувачах і душовій лійці постійно виникає білий наліт. Якщо вчасно зайнятися його усуненням, можна обійтися без покупної хімії.

Для прибирання поверхонь у ванній кімнаті часто використовується суміш соди, оцту та інших компонентів. Але насправді можна не витрачати час на змішування миючого засобу, а використовувати готовий розчин з натуральним складом.

Чим видалити білий наліт у ванній

Для видалення вапняних відкладень на кахлі та сантехніці у ванній використовують воду, яка залишається після приготування картоплі у мундирі. Відвар потрібно остудити до кімнатної температури, потім змочити в ньому ганчірку і протерти всі поверхні у ванній кімнаті, на яких утворився білий наліт. Дайте засобу подіяти та через 5 хвилин змивайте холодною водою.

Зручність використання картопляного бульйону полягає не тільки в економії, а й у тому, що для наступного прибирання його не потрібно буде готувати заново. Достатньо злити залишки відвару в пляшку з пульверизатором і поставити на зберігання холодильник.

Раніше "Телеграф" розповідав, як позбутися неприємного запаху у туалеті за допомогою спеції.