Найкращий спосіб прибрати вапняний наліт у душі за допомогою всього одного інгредієнта

Читать на русском
Автор
16443
У ванній кімнаті має бути ідеально чисто
У ванній кімнаті має бути ідеально чисто. Фото Pixabay

Це часта проблема, але її легко вирішити з бюджетним продуктом

Ванна кімната набуває свого блиску та сяйва лише в тому випадку, якщо в ній відсутній вапняний наліт. Ці молочно-білі відкладення утворюються усюди, де є водопостачання. Подолання цієї проблеми не таке просте, особливо за наявності жорсткої води. Вам на допомогу прийде один простий засіб, який, швидше за все, є у вашій оселі.

Наліт також здатний перешкоджати нормальній роботі кранів, труб та душових насадок, що з часом викликає їх засмічення та зменшення тиску води. На щастя, натуральні продукти можуть бути використані для видалення вапняного нальоту, пише express.

Чим прибрати вапняковий наліт у душі

Оцет, що містить оцтову кислоту, є ідеальним засобом для безпечного та ефективного очищення ванної кімнати від вапняних відкладень. Для видалення нальоту з поверхні ванни варто поєднувати оцтову кислоту з теплою водою і застосовувати абразивніший бік губки, що не викликає подряпин.

Після кожного прийняття душу розпилюйте розчин за допомогою пульверизатора, а потім протріть поверхні. Дотримуючись цього елементарного кроку, ваш душ виблискуватиме щодня.

Раніше "Телеграф" розповідав, як за допомогою горілки повернути унітазу його первісну білизну. Нагадаємо, що за допомогою цього міцного напою можна відмінно відмити вікна.