Просто, швидко та з одним інгредієнтом: трюк, як очистити кран від вапняних плям, щоб він виглядав як новий

Читать на русском
Автор
11293
Цей ефективний метод заощадить вам гроші на засобах для чищення
Цей ефективний метод заощадить вам гроші на засобах для чищення. Фото Pexels

Очистити крани можна екологічно чистими побутовими засобами

Будь то прибирання ванної або кухні, видалення залишків вапняного нальоту — непросте завдання. Тільки для цього завдання необов’язково використовувати побутовий виріб, наповнений хімічними сполуками.

Всього один нетоксичний інгредієнт може допомогти вам у регулярному догляді за кранами, які мають тенденцію покриватися білими відкладеннями, пише портал santeplus. Цей простий метод добре справляється з усуненням слідів вапняного нальоту. Він особливо ефективний для кухонного миття і видаляє стійкі плями.

Як очистити вапняні плями на крані

Щоб видалити вапняний наліт з екранів, все, що вам потрібно — це пляшка оцту, розпилювач, стара ганчірка і губка.

Почніть із розпилення на тканину оцту. Покладіть її на відкладення, а потім залиште на годину. Цей екологічний продукт для будинку є потужним абразивом, який позбавить цих слідів, не пошкодивши раковину або кран.

Після цього зніміть тканину і акуратно протріть все губкою. Якщо стійкі плями, потріть їх грубою частиною губки ретельніше.

Раніше "Телеграф" розповідав, який екологічно чистий лайфхак блискавично впорається з накипом у чайнику. Також ми повідомляли, як відбілити шви плитки у ванній кімнаті.