Прибрати стійкі плями з одягу можна тільки піною для гоління: дивовижний трюк

Читать на русском
Автор
Ви будете задоволені та приємно здивовані результатом
Ви будете задоволені та приємно здивовані результатом. Фото Pexels

Цей продукт значно полегшує прання

Сліди макіяжу, жирні плями чи плями від шоколаду – деякі плями на одязі можуть залишатися стійкими навіть після прання. На щастя, існує один простий продукт, який може бути дуже корисним при видаленні різних складних плям. І це не оцет і сода, а піна для гоління.

Ця піна багата засобами для чищення, які дозволяють відбілити деякі тканини і позбутися плям, які важко випрати звичайними засобами, пише портал santeplus. Як це працює – далі.

Як видалити стійкі плями з одягу за допомогою піни для гоління

Просто нанесіть на засохлу пляму трохи піни для гоління і промокніть чистою ганчіркою. Потім покладіть одяг у пральну машину. Пляма зникне, і ваша улюблена сорочка або штани будуть чистими та бездоганними в найкоротші терміни.

Зазначимо, що не всі піни для гоління ефективні. Деякі мають маслянистіший склад і можуть надати протилежний ефект. Тому рекомендується провести тест на прихованій частині вашого одягу, щоб переконатися в його ефективності.

Раніше ми писали, як повернути білий вигляд посірілий тюль. Також "Телеграф" розповідав, як відбілити пожовклу фіранку за допомогою нашатирного спирту.