Засяє навіть сама стара та жовта ванна: бабусині методи з очищення сантехніки

Читать на русском
Автор
98334
Методи на основі натуральних інгредієнтів можуть бути дуже практичними
Методи на основі натуральних інгредієнтів можуть бути дуже практичними. Фото homester.info

Ванна заблищить завдяки інгредієнтам, які у вас є під рукою

Стійкі плями на ванні можуть бути результатом мінеральних відкладень, виявлених у твердій воді. Іноді це може бути результатом мильної піни, що залишилася без очищення. У будь-якому випадку ось що ви можете зробити, щоб позбутися їх і зробити ванну блискучою, чистою та без жовтих плям.

Знаючи деякі "бабусині хитрощі", про які ми і хочемо вам розповісти, ви зможете попрощатися з непривабливими плямами, що псують вам насолоду від прийняття гарячої ванни. Що і як треба робити, розповідає портал santeplus.

Як відбілити жовті плями на ванній

  • Ацетон

Все, що вам потрібно зробити, це протерти забруднені ділянки губкою, змоченою ацетоном, і ви зможете насолоджуватися такою ж чистою ванною, як і раніше. Перевага цього рішення полягає у швидкості та ефективності видалення плям.

  • Сіль та лимон

Комбінація солі та лимона не тільки розчинить мінеральні відкладення у ванні, але ви також можете використовувати її для очищення всіх забруднених поверхонь у будинку. Змішайте велику сіль зі склянкою лимонного соку, потім чистою губкою нанесіть суміш на поверхню, що обробляється. Залишіть на кілька хвилин, потім потріть плями. Наприкінці промийте чистою водою і дайте висохнути.

  • Зубна паста

Ви також можете позбутися непривабливих плям, використовуючи зубну пасту, що відбілює, і зубну щітку. Для цього оберіть зубну пасту без гелю, а потім потріть пожовклу поверхню старою зубною щіткою.

"Телеграф" писав раніше, як позбутися плісняви у ванній кімнаті. Експерти підказали простий, але дієвий метод.