Навіщо ставити на ніч склянку оцту в холодильник: порада, якої вам не вистачало

Читать на русском
Автор
62376
Оцет допоможе запобігти появі неприємних запахів
Оцет допоможе запобігти появі неприємних запахів. Фото santeplusmag.com

Просте та дуже ефективне вирішення популярної проблеми

Щоб холодильник довше залишався у хорошому стані, без забруднень, необхідно періодично ретельно його чистити. Однак навіть із цим ніхто не застрахований від такого "сюрпризу", як неприємний запах із холодильника. На щастя, є одна дуже проста, швидка та економічна порада, як цю проблему вирішити.

Все, що вам потрібно — це склянка оцту, пише портал santeplus. Ну і перш ніж застосовувати цей лайфхак, обов’язково спочатку наведіть лад усередині свого холодильника.

Навіщо ставити оцет на ніч у холодильник

Все просто, оцет — це натуральний інгредієнт, який відмінно усуває будь-які неприємні запахи, причому не тільки з холодильника. Також він відомий своїми очищальними, відбілювальними і знежирювальними властивостями. Однак сьогодні лише про неприємні запахи.

Перевірте продукти з терміном придатності або цвіллю, наведіть порядок на полицях і огляньте стінки холодильника, щоб переконатися, що не пролилися напої, такі як молоко або вино. Потім ретельно очистьте кожну поверхню і поставте склянку оцту на полицю і залиште її на ніч. За цей час, поки холодильник не відкривається, оцет вловить будь-який неприємний запах, щоб його повністю усунути.

"Телеграф" писав раніше, які продукти не можна зберігати у дверцятах холодильника. Хазяйкам слід узяти це на замітку.