Смороду не буде: з чим промити пральну машину, щоб неприємний запах зник

Читать на русском
Автор
5281
Пральна машина не повинна смердіти
Пральна машина не повинна смердіти. Фото pexels.com

Багато хто використовують для очищення пральної машини таблетки для посудомийки, проте є ефективніший засіб

Іноді в пральній машині може виникнути неприємний запах. Сморід здатен просочуватися при пранні, через що смердіти будуть і ваші речі, проте цю проблему легко вирішити.

Щоб усунути неприємний запах, промийте пральну машину з одним підручним засобом. Про ефективний лайфхак розповідає Express.

Якщо пральна машина смердить, скористайтесь простим способом. Багато хто використовує для чищення приладу таблетки для посудомийки, проте цей продукт занадто агресивний і може завдати шкоди. Натуральна альтернатива — харчова сода, яка доступна та дієва. Після "порожнього" прання з цим інгредієнтом натяку на запахи вогкості, затхлості та грибка не залишиться.

Так, щоб позбавитися неприємного запаху в пральній машині, додайте в барабан трохи харчової соди (близько 500 г). Кристали очистять внутрішні поверхні приладу, включаючи труби, звідки й може виходити сморід.

Раніше "Телеграф" розповідав, що у пральній машині іноді з’являється чорна пліснява. Однак із неприємністю допоможе впоратися один фантастичний метод.