Душова лійка буде ідеально чистою: спритний трюк за ніч прибере наліт

Читать на русском
Автор
35103
Насадка для душу не повинна бути засмічена
Насадка для душу не повинна бути засмічена. Фото Freepik

Привести до ладу душ можна без дорогої побутової хімії

У ванній кімнаті вапняний наліт скупчується не тільки на крані, а й покриває насадку для душу. На щастя, вирішити цю проблему можна без застосування хімікатів.

Натуральний розчин всього за одну ніч прибере вапняний наліт із душової лійки і запобіжить засміченню. Про ефективний лайфхак розповідає Express.

Щоб позбавитися нальоту на душовій лійці, візьміть ключовий інгредієнт — звичайний оцет. Ця рідина часто рятує під час прибирання, допоможе вона і в очищенні насадки.

Спочатку наповніть невеликий пластиковий пакет оцтом так, щоб він покривав насадку для душу, і закріпіть його навколо приладу за допомогою гумової стрічки або мотузки. Залишіть на ніч, щоб оцет подіяв на вапняний наліт.

Нехитрий трюк поступово розчинить вапняний наліт і допоможе уникнути забруднення отворів. Після того, як ви спробуєте цей лайфхак, ви помітите, що напір став сильнішим і рівномірнішим.

Варто додати, що у випадку з латунною насадкою залишайте її в оцті не більше ніж на 30 хвилин. В іншому випадку ви можете пошкодити матеріал.

Раніше "Телеграф" розповідав, як упоратися з пліснявою у ванній кімнаті. Допоможе один перевірений метод, який коштуватиме копійки.