Багато хто закриває пакет з крупою неправильно: ви здивуєтеся цьому хитрому способу

Читать на русском
Автор
929
Крупи потрібно зберігати правильно
Крупи потрібно зберігати правильно. Фото rsute

Так зберігання продукту буде набагато кращим та безпечнішим

Коли ви купуєте гречку у магазині, вона зазвичай йде в упаковці. Але що робити, якщо ви розкрили упаковку та не використали всю гречку? Звичайно, можна просто закрити упаковку скотчем або прищіпкою, але це не завжди є ефективним і безпечним для продуктів.

Закрити щільно розкриту упаковку з гречкою можна, використовуючи праску та фольгу. Про це пише ukr.media.

Фольга має бути досить великою, щоб повністю охопити упаковку з крупою. У разі відсутності фольги можна скористатися пакетом для запікання.

Як закрити розкриту пачку крупи ефективно

Спочатку візьміть фольгу і складіть її навпіл, створивши подвійний шар. Увімкніть праску і дайте їй прогрітися до потрібної температури. Щоб уникнути пошкодження упаковки, переконайтеся, що парова функція праски вимкнена. Потім обережно розмістіть складену фольгу на упаковці з крупою, забезпечивши тісне прилягання фольги до пакета.

Почніть гладити фольгу праскою, починаючи з одного краю та рухаючись до іншого. Переконайтеся, що фольга надійно прилягає до упаковки. Потім так само повторіть процес прасування фольги з іншого боку упаковки.

Якщо повітря, як і раніше, проникає всередину, повторіть процес прасування фольги. Цей метод також підходить для закриття інших продуктів, таких як цукор, борошно і таке інше. Можете спокійно зберігати їх у шафі чи на полиці, не хвилюючись, що продукти розсиплються.

Раніше ми писали, як запобігти появі молі в банках з крупою. Є бюджетні способи розв'язати проблему.