Як очистити раковину від нальоту: геніальний лайфхак з колою та зубною пастою

Читать на русском
Автор
На приготування спеціального засобу не піде багато часу та коштів
На приготування спеціального засобу не піде багато часу та коштів. Фото Karolina Grabowska/pexels.com

Цей метод допоможе швидко навести чистоту у ванній

Прибирання ванної кімнати — не найприємніше заняття, особливо якщо на раковині утворився непривабливий наліт, що важко очищається.

Забруднення накопичуються в процесі повсякденного використання та псують зовнішній вигляд сантехніки. Для порятунку від них зазвичай потрібно багато часу, сил і покупна хімія. Але кмітливі господині вигадали саморобний засіб, який допоможе легко впоратися з нальотом на раковині.

У профілі @daily.lifehacks_ в TikTok демонструється лайфхак із чищенням раковини. Автор ролика використовує порожню пляшку з розпилювачем і лише два інгредієнти.

Пульверизатор треба на ¼ заповнити колою. Потім туди видавити трохи зубної пасти.

Інгредієнти потрібно добре перемішати та нанести на брудну раковину. Через деякий час протерти поверхню губкою або вологою ганчіркою з мікрофібри. Наліт зникне.

Суть цього способу миття раковини полягає в тому, що кола діє як природний знищувач вапняного нальоту, а зубна паста надає блиску поверхні раковини.

Приготування такого засобу для прибирання будинку не займе багато часу. До того ж суміш на основі коли та зубної пасти екологічна та не виділяє токсичних випарів.

Раніше "Телеграф" ділився порадами, які допоможуть підтримувати чистоту в туалеті та не витрачати на це багато часу. Для цього достатньо дотримуватися трьох простих правил.