Рушники будуть м’якими й ароматними: який секретний засіб додати під час прання

Читать на русском
Автор
656
Прибрати затхлий запах рушників дуже просто
Прибрати затхлий запах рушників дуже просто. Фото Freepik

Ви обійдетесь без побутової хімії, освіживши рушники одним натуральним продуктом

Після тривалого прання рушники можуть почати смердіти, а тканина стати жорсткою. Для вирішення цих проблем багато хто використовує трюк з оцтом, проте знайдеться інший ефективний інгредієнт – абсолютно натуральний.

Щоб прибрати затхлий запах, додайте при пранні рушників особливу ефірну олію. Про ефективний лайфхак пише Express.

Якщо рушники пахнуть пліснявою, відокремте їх від інших виробів і якнайшвидше помістіть у пральну машину. Використання секретного засобу швидко прибере сморід.

Ефірна олія чайного дерева має антибактеріальні властивості та легко справляється з неприємним запахом рушників. Слід просто додати кілька крапель олії чайного дерева в пральну машину під час прання рушників, щоб вироби стали ароматними.

Додамо, олія чайного дерева також використовується для чищення пральної машини. Нанесіть рідину на вологу тканину і протріть барабан, після чого залиште дверцята відчиненими приблизно на годину.

Крім того, вищезгаданий інгредієнт знищує плісняву або грибок з ущільнень пральної машини. Завдяки олії чайного дерева прання буде якісним, а речі набудуть свіжого аромату.

Раніше "Телеграф" розповідав, що рушники можуть стати притулком для постільних клопів. Однак кілька незвичайних трюків позбавлять вас від цієї неприємності.