Просто додайте олію: неймовірний спосіб відпрати бруд

Читать на русском
Автор
Олія виведе навіть жирні плями
Олія виведе навіть жирні плями. Фото Pexels

Цей лайфхак допоможе миттєво видалити з одягу плями, що в’їлися

Боротьба зі стійкими плямами на одязі та домашньому текстилі займає багато часу. Не завжди покупні засоби від стійких забруднень виявляються ефективними та дають дивовижний результат. Тоді доводиться звертатися до робочих народних методів прання.

Деякі лайфхаки, на перший погляд, можуть здатися дивними. Наприклад, порада додавати олію при пранні речей з плямами від жиру. Насправді виявляється, що це нестандартний метод виведення плям добре працює.

Щоб позбутися забруднень, одяг доведеться замочити. У таз необхідно налити гарячу воду, додати 2 столові ложки соняшникової олії та 2 столові ложки прального порошку. Брудний одяг занурить в отриманий розчин і залиште замочуватися.

Через годину білизну необхідно помістити в пральну машину та увімкнути стандартний режим. Після завершення циклу ви отримаєте абсолютно чисті речі без жодної, навіть найстарішої плями.

Для такого способу прання рекомендується використовувати олію без запаху. А ще метод не передбачає використання кондиціонера для білизни, тому що і без нього речі будуть дуже м’якими.

Раніше "Телеграф" розповідав, які засоби можна додавати у пральний порошок. Ці підсилювачі є у кожному будинку.