Туалет стане чистим, поки ви спатимете: що насипати в унітаз

Читать на русском
Автор
43644
Сантехніку потрібно тримати у чистоті
Сантехніку потрібно тримати у чистоті. Фото freepik.com

Цей метод миття унітазу не вимагатиме багато зусиль та засобів

Санвузол — одне з найбільш відвідуваних і найбрудніших приміщень у будинку. Щоб не допустити поширення бактерій, вологи та небажаних комах, необхідно підтримувати чистоту в цьому місці.

У спробі навести ідеальний порядок домовласники вдаються до незліченних хімічних продуктів або домашніх засобів. Крім того, на прибирання хочеться витрачати якнайменше часу та сил.

Завдяки одному трюку з доступними засобами не доведеться довго і нудно терти туалет, щоб він став чистим. Достатньо змішати суміш, нанести її на поверхню унітаза та залишити діяти на ніч.

Для цього знадобляться сіль та харчова сода. Ця комбінація є однією з найпотужніших й найпопулярніших у сфері домашнього прибирання. Змішайте 250 г солі з ще 250 г харчової соди та додайте трохи води. Отриману суміш потрібно розподілити по внутрішніх стінках унітаза і залишити діяти на ніч.

Вранці за допомогою щітки або йоржика потрібно буде прибрати надлишки пасти, яка видалить вапняний наліт зі стінок і знищить будь-які бактерії.

Раніше "Телеграф" ділився рецептом ефективного засобу для прибирання будинку. До його складу не входить оцет і воно не має неприємного запаху.