Не кава й не хна: доступний засіб замаскує першу сивину

Читать на русском
Автор
13692
Приховати сивину можна не лише фарбою
Приховати сивину можна не лише фарбою. Фото freepik.com

З сивиною можна впоратися за допомогою цибулі

Попри те, що сиве волосся час від часу стає трендом, поява його радує далеко не всіх. Деякі люди тут же біжать до перукарні, щоб приховати так звану ознаку старості, або маскують за допомогою фарби або хни.

Насправді ж хімічні барвники та трав’яні відвари – не єдині способи приховати сивину. Як пише Kobieta, першу сивину допоможе приховати цибулевий сік.

Стверджується, що при регулярному нанесенні на шкіру голови він допоможе зменшити посивіння, замаскувати сріблясті пасма та прискорити ріст волосся.

Перш ніж використовувати будь-який із засобів, переконайтеся, що у вас немає алергічної реакції на нього.

Все, що потрібно зробити, це натерти цибулю (1-2 штуки) на дрібній тертці або нарізати та подрібнити в пасту за допомогою блендера.

Далі продукт потрібно віджати через марлю та отриманий сік нанести на волосся.

Залишіть засіб на волоссі на 20 хвилин, бажано під тюрбаном, а потім вимийте голову як завжди.

Запах цибулі зникне, як тільки волосся висохне.

З лушпиння цибулі можна приготувати ополіскувач для волосся, який затемнить волосся і приховає сивину. Для цього необхідно зібрати лушпиння з декількох цибулин. Чим більше його буде, тим насиченішим вийде розчин, а значить і сильніший його ефект. Лушпиння потрібно залити склянкою води й довести до кипіння. Розчин потрібно процідити та використовувати коли охолоне.

Перед миттям волосся промийте їх розчином лушпиння цибулі. Через 30 хвилин помийте голову звичним способом. Засіб рекомендують використовувати 2-3 рази на тиждень.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приховати сивину на бровах. Для цього знадобляться натуральні засоби.