Як закріпити освіжувач на унітаз: багато хто робить це неправильно

Читать на русском
Автор
11995
Ароматизатор для унітазу
Ароматизатор для унітазу. Фото Колаж "Телеграфу"

Туалетний блок не потрібно вішати на обідок

Навіть найзвичніші речі іноді приховують у собі секрети. У повсякденному житті є безліч предметів, якими ми користуємося дуже часто і навіть не замислюємося, що робимо щось не зовсім правильно. Так, наприклад, буває з неправильним використанням однієї зі сторін гумки для олівця.

Не так однозначно все і з використанням блоку для унітаза. Його використовують для надання свіжого аромату у санвузлі, а також для підтримки чистоти сантехніки. Простий предмет кріпиться до обідка унітаза. Але це часто робиться неправильно.

Блогер @fibasince93 з TikTok стверджує, що ароматизатор потрібно вішати не на обідок унітаза, як це робить більшість користувачів, а під обідок. Правильний метод кріплення наочно продемонстровано на відео.

Завдяки запропонованому способу кріплення блок надійно триматиметься. До того ж на обідку не залишиться зайвих предметів, які заважали б щільному приляганню сидіння для унітаза.

Раніше "Телеграф" розповідав про альтернативний спосіб від неприємного запаху в туалеті. Для цього можна використовувати зубну пасту.