Рецепти
-
Домашня аджика завжди набагато смачніша за магазинну.
-
Ароматні, пікантні та в міру гострі зелені помідори
-
Приготуйте гостру сиру аджику без помідорів, яку не потрібно закатувати — вона простоїть до самої зими
-
Приготуйте маленькі гарні смачні помідорчики на святковий зимовий стіл.
-
Щоб довго не чекати на приготування улюбленої закуски, можна прискорити процес за допомогою оцту.
-
Помідори за цим рецептом виходять дуже пікантними
-
Перевірений часом рецепт
-
Приємна медова нотка додає маринаду пікантності
-
Скільки не закриєте — все буде мало
-
Їжте, як українська аристократія вісімнадцятого століття
-
Для приготування цієї смакоти потрібно мінімум часу
-
Пиріг буде доречним і на святковому столі, і на сімейному чаюванні
-
Усі здивуються такій смакоті
-
Лише кілька хвилин на кухні — і страва на столі
-
З приготуванням впорається навіть кулінар-початківець.
-
За допомогою цих порад ви заткнете за пояс навіть продавців