На вокзалі у Львові загорівся пасажирський поїзд: що відомо

Читать на русском
Автор
Пожежу у поїзді "Київ-Ужгород" гасили 22 рятувальника
Пожежу у поїзді "Київ-Ужгород" гасили 22 рятувальника. Фото https://lv.dsns.gov.ua/

На щастя, пожежа у пасажирському вагоні обійшлася без постраждалих

На залізничному вокзалі у Львові загорівся пасажирський поїзд сполученням "Київ-Ужгород". До ліквідації пожежі залучили два десятки рятувальників.

Як повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій, пожежа виникла близько 3:57 ранку 26 грудня у пасажирському вагоні поїзда.

До моменту приїзду рятувальників вагон, що палав, відчепили від поїзда. Крім того, провідник вивів з місця пожежі пасажира, тому обійшлося без жертв та постраждалих.

З вагона вибивався сильний дим, тому рятувальники гасили пожежу в апаратах захисту органів дихання. На це пішло кілька хвилин. Внаслідок пожежі вогонь знищив електрощитову та службове приміщення провідників на площі 4 кв.м.

До ліквідації пожежі залучалися 22 рятувальники та 3 одиниці спецтехніки.

Як повідомляє видання zaxid.net, пожежа у вагоні пасажирського поїзда розпочалася з приміщення, де перебували провідники. У цей момент, крім провідника, у вагоні їхав ще один пасажир, якого вчасно вивели на перон. Сам же вагон відчепили від складу та відігнали за межі вокзалу.

Поїзд Київ-Ужгород охопила пожежа на вокзалі у Львові - фото
Над вагоном нависла хмара густого диму
Поїзд Київ-Ужгород охопила пожежа на вокзалі у Львові - фото
До гасіння пожежі залучили 22 рятувальників

Раніше "Телеграф" повідомляв, що під Києвом неподалік залізничної станції "Київ-Волинський" поїзд на смерть збив чоловіка, який йшов по коліях. Загиблий ніяк не реагував на сигнали машиніста електропоїзда і загинув від отриманих травм на місці.