Очільник Львівщини звернувся до підприємств та пообіцяв підтримку: "Українцям потрібна робота"

Читать на русском
Автор
Очільник Львівщини звернувся до підприємств та пообіцяв підтримку: "Українцям потрібна робота"

"Виробляйте те, що зараз найбільше потрібно українській економіці"

Голова Львівської ОВА Максим Козицький звернувся з відкритим листом до усіх підприємців Львівщини, в якому закликав не зупиняти роботу та пообіцяв створити усі належні умови для ефективної співпраці. Про це повідомляється на сторінці Козицького в Telegram.

У своєму зверненні Козицький підкреслив важливість роботи усіх підприємств задля можливості виплачувати зарплати та проводити соціальні виплати населенню.

"Працюйте! Українцям потрібна робота. Ваші працівники мають отримувати зарплату, а місцеві бюджети — ваші податки та надходження. Бо так само зарплату мають отримувати освітяни і комунальні підприємства. Громади мають жити. Саме тепер Львівщина мусить стати економічною опорою для України", – зауважив він.

Козицький також запропонував підприємцям переорієнтувати власний бізнес відповідно до вимог воєнного часу.

"Виробляйте те, що зараз найбільше потрібно українській економіці. Починайте, якщо маєте навіть найменший стартовий капітал. Весь великий бізнес починався з малого. Вмієте випікати хліб? — Почніть з малої пекарні! Відкрийте перукарні та малі кав’ярні! Заготовляйте гриби, вирощуйте ягоди, виготовляйте консервацію! Думайте про імпортозаміщення!", – закликав голова Львівської ОВА.

За словами Козицького, місцева влада відкрита до діалогу з бізнесом та пообіцяв максимальну підтримку.

"Ми готові спілкуватися, чути та створювати всі можливі умови для того, щоб допомогти вам працювати і розвиватися. І ми вже цього тижня почали зустрічі з представниками бізнесу. Ми чуємо ваші ідеї, ваші проблеми і ваші потреби", – зазначив він.

Він також нагадав, що Міністерство інфраструктури надає допомогу з релокалізації підприємств на західну Україну. Зокрема, "Укрзалізницею" організовано перевезення фабрик та заводів, а місцеві адміністрації допомагають знайти землю для розміщення відповідних виробництв.

"На Львівщині ви можете звертатися за е-адресою [email protected] або пишіть приватні повідомлення на сторінку Департаменту економічної політики Львівської ОДА (https://www.facebook.com/deploda) та у ватсап за номерами: +380668330313, +380680681751, +380634667138", – написав Козицький.