У Львові стався вибух у будинку: під завалами можуть бути люди (відео)

Читать на русском
Автор
2413
У Львові стався вибух у будинку: під завалами можуть бути люди (відео)

Вважається, що стався вибух газу

У Львові на вулиці Княгині Ольги стався вибух у приватному будинку, після чого спалахнула пожежа. На місці вже працюють профільні служби.

Як повідомив мер Львова Андрій Садовий у своєму telegram-каналі, вибухом були зруйновані несучі стіни, а під завалами можуть бути люди.

"У будинку проживає 6 осіб. 2 дитини та 2 жінки – їх повезли з опіками до лікарні. Стан постраждалих не тяжкий", — написав він.

Водночас він зазначив, що доля ще двох чоловіків залишається невідомою. Цілком можливо, що вони можуть залишатися під завалами. Пошукові роботи продовжуються.

Згідно з попередньою інформацією, причина інциденту полягає у вибуху газу. Рух вулицею Княгині Ольги від Сахарова до Володимира Великого у напрямку до Наукової перекрито.

upd: У МВС пізніше повідомили, що внаслідок вибуху з-під завалів змогли врятувати двох людей, серед яких дитина. На жаль, без загиблих не обійшлося, оскільки було знайдено тіло ще однієї жінки.

Як повідомлялося раніше, росіяни 23 грудня обстріляли Херсон, чим пошкодили критичну інфраструктуру. Зокрема повідомляється про прорив газопроводу, а також пожежу в одній із лікарень. При цьому місцева влада повідомляє, що окупанти прицільно били по житлових районах.