Змінив ім’я та прізвище, аби не платити аліменти: батьку двох дітей не вдалося сховатися від суду

Читать на русском
Автор
Батько двох дітей не хотів платити їм алементи
Батько двох дітей не хотів платити їм алементи. Фото egoistmagaz.in.ua

Чоловіку таки довелося заплатити величезний борг.

У Запоріжжі чоловік змінив імʼя та прізвище, щоб не сплачувати аліменти на двох дітей сумою 6 тисяч гривень в місяць, проте його викрили.

Про це в суботу, 17 вересня, повідомляє Telegram-канал "Запоріжжя | ХЗП".

Батько двох дітей після розлучення з їхньою матірʼю сподівався уникнути грошових виплат, призначених судом, проте йому не вдалося приховатися навіть після того, як він змінив імʼя та прізвище.

У Шевченківському відділі держслужби під час виконання рішення суду помітили, що дані чоловіка змінилися. В результаті цього нові відомості про порушника підтвердили і знову ж таки внесли до реєстру боржників. Окрім того, ще й наклали арешт на всі рахунки неплатника аліментів. Також йому заборонили використовувати зброю, їздити на авто і перетинати кордон.

В результаті того, що чоловіку заборонили виїжджати за межі країни, він був зобовʼязаний заплатити величезний борг у сумі майже 337,5 тисячі гривень. Також він мусив віддати 39 тисяч штрафу і заплатити майже 33,5 тис. грн за виконавчий збір.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що 15 вересня у Глухові Сумської області 50-річний чоловік забирав свого із дитячого садочка і задушив його пакетом по дорозі додому.