Чоловік підстрелив родича на святі у Мелітополі та мало не розбився, тікаючи від копів (фото)

Читать на русском
Автор
Допомогти затримати бешкетника допоміг… стовп
Допомогти затримати бешкетника допоміг… стовп. Фото Колаж "Телеграфу"

Святкування дня народження закінчилося стріляниною та гонитвою з переслідуванням поліцією

У Мелітополі Запорізької області 33-річний чоловік влаштував стрілянину на святкуванні дня народження. Поранивши родича, він спробував втекти з місця злочину.

Подробиці розповіли у пресслужбі поліції Запоріжжя.

Події вечора 14 грудня можна назвати кримінальною "Санта-Барбарою". Все почалося під час вечірки, коли двоє родичів щось не поділили. Чоловічі "розбірки" переросли в озброєний розбій, коли один із учасників суперечки дістав із машини мисливську рушницю.

Мисливська рушниця
Вилучена зброя

Після пострілу, внаслідок якого вогнепальне поранення отримав 29-річний чоловік, зловмисник не подумав зупинитися. Тому жертві ще "додалося" і ножове поранення в живіт.

Зрозумівши, що накоїв, мелітополець спробував втекти з місця злочину на своєму Porsсhe. Поліцейські, які прибули на виклик, оголосили машину у розшук.

За водієм, котрий намагався втекти від правосуддя, довелося поганятися, але в результаті все вирішив випадок. Під алкоголем чоловік не впорався з керуванням і влетів у стовп на перехресті вулиці Чкалова та провулку Молодогвардійців.

ДТП в Мелитополе
П’яний водій все ж таки не розминувся зі стовпом

Наразі порушника затримано. Йому доведеться відповідати за керування у нетверезому стані та скоєнні аварії, а також замах на умисне вбивство. Наразі правоохоронці визначаються із запобіжним заходом.

Дебошир задержан
Дебошир затриманий

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що у Києві кишеньковий злодій ударив ножем одного з пасажирів тролейбуса, коли той зробив йому зауваження.