Вибух у реанімації ковід-лікарні стався на Прикарпатті: є загиблі та постраждалі (фото)

Читать на русском
Автор
Пожежа почалася на першому поверсі
Пожежа почалася на першому поверсі. Фото facebook.com/frankivsk.police

Вибух призвів до загибелі чотирьох людей.

В Івано-Франківській області у Косові у реанімації центральної районної лікарні внаслідок вибуху загинули люди. Пожежа забрала життя трьох людей, коронавірус — одного та ще троє — постраждали та направлені до лікарні обласного центру. Ця лікарня приймає ковід-пацієнтів.

Про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій регіону.

Сгоріла реанімація в Косові
Вигоріла палата реанімації
Пожежа в реанімації Івано-Франківській області
Слідчі оглядають місце пожежі

Інформацію про вибух підтвердили у Міністерстві охорони здоров’я. Займання в реанімаційній палаті на першому поверсі чотириповерхової лікарні розпочалося ввечері 28 грудня о 21:22, о 22:00 його вже вдалося ліквідувати. Рятувальники вивели із сусідньої палати трьох людей, тіла двох було знайдено на місці загоряння. Загалом жертв пожежі виявилося чотири, одна людина померла через тяжкість коронавірусу.

Вибух в реанімації в Косові
На місці працювали 33 особи та 9 спецмашин
Вибух в лікарні Косів
Палата реанімації вигоріла майже вщент

Персоналу до прибуття рятувальників вдалося евакуювати ще 12 людей. З’ясовується причина пожежі. Загальна площа займання становила 55 квадратних метрів.

Вибух в лікарні Івано-Франківській області
Вибух у лікарні розслідує поліція

Раніше "Телеграф" писав про пожежу в готелі під Вінницею, в якій загинула молода дівчина, ще одна з жертв пізніше померла у лікарні. Це дорослий чоловік. Вони були заведені і вистрибували з вікон, рятуючись від вогню. Загорівся дах будівлі, в якому було понад півсотні дітей.