На Дніпропетровщині знайшли матір та дівчаток-близнят, які зникли за дивних обставин (фото)

Читать на русском
Автор
36783
Розшук матері та двох сестер у Дніпропетровській області Новина оновлена 22 січня 2022, 21:08
Розшук матері та двох сестер у Дніпропетровській області. Фото Телеграф

До пошуків зниклих долучилися екстрені служби та небайдужі громадяни.

На Дніпропетровщині два тижні розшукували матір із двома доньками-близнючками. Жінка з дівчатами пішли з дому ще 9 січня.

Як повідомляють у Telegram-каналі пошуково-рятувальної групи "Мілена", сім’я вийшла з будинку, розташованого на вулиці Коцюбинського в місті Кам’янському, близько 8 години ранку і після цього зв’язок з ними обірвався.

UPD: Пошуки було завершено 21 січня. Усі зниклі жінки знайдені живими.

До пошуків 41-річної матері та її 18-річних дочок залучали всіх небайдужих.

Ніколаєнко Риту, мати дівчат, можна впізнати за наступними прикметами: зріст близько 160-165 сантиметрів, міцна статура, карі очі та темне волосся.

На момент зникнення 41-річна жінка була одягнена у видовжений пуховик чорного кольору, сіру спідницю нижче коліна, оформлену чорними квітами, та високі чорні замшеві чоботи.

Розшукувана має особливу прикмету, а саме шрам від опіків на підборідді.

Прикмети Альбіни: дівчина має зріст 160-165 сантиметрів, карі очі, чорне довге волосся та міцну статуру.

Востаннє її бачили в чорному довгому пуховику, чорній спідниці нижче коліна, коротких чорних чоботях та в рожевій шапці з великими білими намистинами (на фото вона праворуч).

Прикмети Патріни: дівчина на зріст 160-165 сантиметрів, має карі очі, чорне довге волосся, худорлява.

Була одягнена у видовжений темно-синій пуховик, чорні шкіряні невисокі черевики, спідницю до колін чорного кольору та синю шапку з великими білими намистинами (на фото ліворуч).

Розыск, Милена
Розшук матері та двох дітей

Шановні жителі міста та області, якщо вам відома будь-яка інформація, яка може бути корисною у пошуках цілої родини, повідомте про це за телефонами 068-777-0-112, 102 або до найближчого відділення поліції.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у Харкові протягом кількох місяців намагаються розшукати 46-річну Ларису Акімочкіну. Жінка зникла ще у листопаді, і досі її місцезнаходження залишається невідомим.