Викинули ногу у смітник: родичі прооперованого пацієнта наполохали ціле місто на Хмельниччині

Читать на русском
Автор
1415
Сміттєві баки ховали "страшний секрет"
Сміттєві баки ховали "страшний секрет". Фото http://vlasno.info/

Люди просто пішли викидати сміття ввечері та наштовхнулися на страшну знахідку

На Хмельниччині місцеві мешканці думали, що стали свідком страшного злочину. Ввечері вони знайшли на смітнику людські рештки.

Подія сталася у Шепетівському районі Хмельниччини, у місті Славута. Місцеві мешканці пішли викидати сміття до сміттєвих баків у вечірню пору, пише "День за днем". Те, що вони знайшли у баку не на жарт їх наполохало – в середині лежала частина людської ноги. Правої.

На місце події одразу покликали поліцію. Правоохоронцям Ше­пе­тівсь­ко­го райуп­равлін­ня вдалося відшукати власника кінцівки. Зазначається, що жодного злочину не сталося.

У мед­закла­ді в міс­ті Сла­ву­ті за по­каз­ни­ка­ми внас­лі­док хво­ро­би бу­ло про­ве­де­но хі­рур­гічну ам­пу­та­цію нижньої час­ти­ни пра­вої кін­цівки міс­це­во­му жи­те­лю. Її бу­ло пе­ре­да­но ро­ди­чам для за­хо­ро­нен­ня, йдеться у повідомленні.

Родичі вирішили захоронити кінцівку, просто викинувши її у смітник на вулиці. Тому поліція відкрила кримінальне провадження.

Нагадаємо, що у Києві чоловік забив до смерті власного сина, а щоб приховати злочин — розчленував його і сховав рештки у кущах. Моторошна ситуація сталася і у Харкові — там виявили тіло без рук і голови.