Пандемія: у Китаї та Південній Кореї зросла кількість випадків COVID-19

Автор
Пандемія: у Китаї та Південній Кореї зросла кількість випадків COVID-19

У Китаї повідомили про найвищий щоденний приріст нових випадків коронавірусу за останні два місяці, в Південній Кореї так само, підскочила захворюваність.

В зв'язку з поширенням коронавірусу, у Китаї повідомили про найвищий щоденний приріст нових випадків захворювання за останні два місяці, в Південній Кореї так само, підскочила захворюваність в зв'язку з ослабленням карантинних обмежень.

Про це повідомляє АР.

"Китай повідомив про найвищу щоденну загальну кількість нових випадків коронавірусу за два місяці", - йдеться у повідомленні. 

Епідемія COVID-19: у Росії кількість заражених коронавірусом перевищила 528 тис

Упродовж суботи в Китаї було зареєстровано 57 нових випадків захворювання. Це був найвищий показник із середини квітня. 

Кількість випадків зараження також зросла в Південній Кореї, що свідчить про наближення другої хвилі коронавірусу після того, як були зняті обмеження в сфері бізнесу та подорожей.

В інших країнах, включно із Єгиптом, Україною і Північною Македонією, також повідомили про власні найвищі добові показники приросту нових заражень починаючи з п'ятниці. 

Як повідомлялось, загалом із початку пандемії у світі зафіксовано 7 872 684 випадки COVID-19, померли 432 475 осіб, вилікувалися 4 042 466 осіб.