Uber виплатить компенсацію своїм водіям та кур’єрам із коронавірусом

Автор
Uber виплатить компенсацію своїм водіям та кур’єрам із коронавірусом

Скільки саме грошей отримають водії на лікарняному – у компанії не уточнили.

Компанія Uber буде виплачувати компенсації водіям таксі та кур'єрам, які захворіли на коронавірус: грошові виплати вже виплатили кільком водіям таксі Uber у США, Великій Британії та Мексиці. Про це повідомляє CNN.

«У компанії Uber заявили, що надаватимуть своїм водіям та кур’єрам 14 днів оплачуваної лікарняної відпустки, якщо ті захворіють на коронавірус або опиняться в карантині», - йдеться в повідомленні.

Віцепрезидент компанії Ендрю Макдональд розповів, що в деяких країнах уже почали виплачувати компенсацію інфікованим водіям. Зараз Uber працює над тим, щоб запровадити таку можливість по всьому світу.

Трамп заявив, що має план боротьби з коронавірусом

Станом на 9 березня на китайський коронавірус кількість хворих зросла до 110 276 тисяч людей, з них померли – понад 3 тисячі осіб. Одужали 62 тисячі людей.

Коронавірус поширився на більшість європейських країн, а тепер його фіксують навіть на маленьких островах. Найбільше випадків зараження в Європі зафіксували в Італії – 7 375 людей. Перший випадок захворювання на коронавірус підтвердили й в Україні. Захворів чернівчанин, який подорожував по Італії. Наразі він отримує потрібне лікування.