Трамп призначив нового главу свого передвиборчого штабу

Автор
Трамп призначив нового главу свого передвиборчого штабу

Білл Стіпен замінить Бреда Парскейла на посаді керівника передвиборчого штабу Дональда Трампа. Про це голосив президент США в середу ввечері.

"Радий повідомити, що Білл Стіпен був підвищений до керівника кампанії Трампа. Бред Парскейл, який був зі мною протягом дуже довгого часу і керував нашими приголомшливими цифровими та інформаційними стратегіями, залишиться в цій ролі, будучи старшим радником кампанії", - написав Трамп у своєму Твіттері.

Він зазначив, що Парскейл і Стіпен зіграли важливу роль в його перемозі на президентських виборах у 2016 році, і Трамп чекає другої перемоги.

"Це повинно бути набагато простіше, оскільки наші цифри в опитуваннях швидко ростуть, економіка стає краще, вакцини і терапія розробляються...", - додав президент США.

Сенат США висунув вимогу запровадити нові санкції проти Туреччини

Стіпен недавно був призначений заступником керівника кампанії. Раніше він працював директором Білого дому з політичних питань. У грудні 2018 став старшим політичним радником передвиборчого штабу.

Як зазначають американські ЗМІ, люди, близькі до передвиборчого штабу Трампа очікували зміни керівництва, особливо після мітингу в Талсі (штат Оклахома).

Тоді на захід прийшло набагато менше прихильників президента, ніж очікувалося. Крім того, представники департаменту охорони здоров'я Оклахоми заявили, що через мітинг відбувся наступний сплеск випадків коронавірусу.