Білл Гейтс зізнався, як відноситься до обрання президентом США Джо Байдена

Автор
Білл Гейтс зізнався, як відноситься до обрання президентом США Джо Байдена

Міленіали вже ідентифікують себе, як демократи та республіканці

Власник корпорації Microsoft та філантроп Білл Гейтс назвав обрання Джо Байдена президентом США гарною новиною. Про це він розповів в нещодавньому інтерв’ю виданню MIT Technology Review

Мільярдер додав, що вважає також гарним те, що молоді американці, народжені після 2000-го року, вже ідентифікують себе як республіканців та демократів. 

"Я оптиміст. Обрання Байдена - це добре. Ще більш обнадійливим є те, що якщо ви опитуєте молодих виборців, міленіалів, то вони визнають себе як республіканцями, так і демократами. Їх інтерес до цього питання дуже великий", - сказав мільярдер. 

Вибори в Америці Гейтс назвав "політичною волею".

Нагадаємо, творець компанії Microsoft і американський підприємець Білл Гейтс вважає, що епідемія коронавірусу закінчиться "в кращому випадку" у 2022 році.

За його словами, враховуючи, що на початку 2021 року було затверджено застосування вакцини, то до літа в США ситуація "почне повертатися в нормальне річище", а до початку 2022 року "діяльність прийде в норму". Він вважає, що для цього США повинні допомагати й іншим країнам.