Скандал з оголеними на Червоній площі: хто ще із зірок роздягався біля храмів у Росії (фото, відео)

Читать на русском
Автор
1659
Наталія Орейро
Наталія Орейро

Червона площа давно відома, як місце, де різні зірки можуть блиснути своїми принадами.

Росією останнім часом прокотилася хвиля кримінальних справ для різних блогерів та інстаграм-моделей за відверті фотографії, зняті біля культурних пам’яток та релігійних закладів. Хвиля почалася після скандалу з моделлю Лолою Банні (Лолітою Богдановою), яка оголила груди на тлі храму Василя Блаженного у Москві. Попри те, що вона вибачилася за свій вчинок, їй все одно загрожує рік ув’язнення за статтею про образу почуття віруючих. Далеко не всі визнали вирок справедливим і в мережі вирішили нагадати про інші подібні витівки зірок різного ступеня популярності, які так і не були покарані за свої вчинки.

Знімками поділилися у телеграм-каналі Двач.

Насамперед там зазначили, що на тлі того ж храму Василя Блаженного напівоголеною фотографувалася актриса Наталія Орейро у далекому 2001 році.

Наталія Орейро
Наталія Орейро
Наталія Орейро
Наталія Орейро
Наталія Орейро

У травні цього року відверту фотосесію біля Олександро-Невського собору у Волгограді влаштувала російська співачка та телеведуча Ольга Бузова.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

На Червоній площі у спідниці у 2012 році також танцював актор Микита Джигурда.

Арт-група "Сині носи" влаштовувала подібні перформанси на тлі багатьох храмів ще 1999 року.

Сині носи
Сині носи

А американська актриса Бай Лін біля того ж храму Василя Блаженного оголювала груди.

Бай Лін
Бай Лін

"Ображанки пишуть, що до 2013 року не було 148 статті (образа почуттів віруючих, — ред) у поточному вигляді, але вони не розуміють, що і 148 і 282 (збудження ненависті або ворожнечі, — ред.) — порушують права людини", — йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, на одній лише Лолі Банні скандал не закінчився. Зокрема, блогер Руслан Бобієв отримав десять місяців колонії за провокаційне фото з подругою Анастасією Чистовою.

А у Санкт-Петербурзі затримали 31-річну блогерку Ірину Волкову за напівоголене фото біля Ісаакіївського собору.