Техніка розсипається на ходу: у Росії розбився військовий гелікоптер Мі-8 (фото з місця аварії)

Читати російською
Автор

Літальна машина могла здійснити жорстку посадку через певні технічні несправності

У Росії аварії зазнав військово-транспортний вертоліт Мі-8. Згідно з попередніми даними літальний апарат здійснив жорстку посадку неподалік населеного пункту Дубки, прямо на лід річки Волга. Однак під воду він не пішов.

Карта з позначкою місця авіакатастрофи /https://www.google.com.ua/maps/

Як повідомляють росЗМІ, унаслідок здійснення жорсткої посадки військової літальної машини, яка належить одній з силових структур Російської Федерації, двоє із виявлених членів екіпажу були травмовані, ще один — не подавав видимих життєвих ознак.

Проте варто зазначити, що у пресслужбі Міноборони Росії також вже встигли прокоментувати падіння вертоліту, наголосивши, що в результаті авіакатастрофи ніхто з екіпажу не постраждав. Точна кількість осіб, які перебували на борту поки що не розголошується.

У Росії аварії зазнав військовий літак

Наразі відомо, що судно рухалося з аеропорту Муліно, розташованому в Ульяновську. Гелікоптеру довелося здійснити швидку посадку ймовірно через певні технічні несправності.

Наразі літальний засіб евакуювали на аеродром базування.

Обставини події з'ясовуються.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як у Росії сталася авіакатастрофа за участі приватного вертоліта, на борту якого перебувало троє людей. Унаслідок аварії двох людей затисло конструкціями понівеченого літального засобу, ще одна — загинула.